Publicitate

ILUMINATUL PUBLIC ÎN COMUNA GODEANU VA FI MODERNIZAT PRINTR-UN PROIECT FINANȚAT DE GUVERNUL PSD, ÎN CADRUL PNDL

Astăzi, la sediul Consiliului Județean Mehedinți, primarul comunei Godeanu, Adrian Nicolăescu a semnat contractul de finanțare prin care se va implementa proiectul „Modernizare rețea de iluminat public în comuna Godeanu, judetul Mehedinți”, în valoare totală de 564.415 lei fiind finanțat prin etapa a II-a PNDL. Astfel, în curând, locuitorii din Godeanu vor avea sistem de iluminat modern.
“Așa cum am mai spus cu fiecare ocazie pe care am avut-o, Programul Național de Dezvoltare Locală este cel mai amplu instrument de finanțare al Guvernului PSD care a adus în județul Mehedinți o sumă importantă de bani pentru investiții, 1,3 miliarde lei. Îi doresc mult succes domnului primar în implementarea proiectului!
Mulțumesc Guvernului PSD, domnului ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu și secretarilor de stat Adrian Ionuț Gâdea și Alin Chirilă pentru susținerea proiectelor județului Mehedinți!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *