Publicitate

Petrea Daea nu se dezminte si continua sa sprijine agricultorii romani!

„Ramanem aceeasi, ramanem in dispozitivul de munca, pentru a da raspuns la problemele pe care le ridica tara. Iar de la (…) 16 octombrie, pentru cei un milion de fermieri, Guvernul Romaniei are posibilitatea sa dea subventiile la timp asa fel incat sa dam tarii ceea ce este necesar. Nu exista loc, nu exista localitate, nu exista persoana care sa stea departe de agricultura, este imposibil, este existenta noastra. Dar rezultatele pe care le obtinem se regasesc in munca acestor oameni, o parte dintre ei sunt aici”, a declarat Daea, la intalnirea conducerii PSD cu Organizatia de Pensionari a PSD, care are loc la Mamaia.
Ministrul Agriculturii si-a inceputul discursul prin adresarea unui „salut de respect tuturor fauritorilor de hrana ai tarii – fermierilor romani” si a calificat ziua de 1 septembrie ca fiind „un moment istoric pentru pensionari si Guvern”.
„Ne intalnim cu bucuria de a face si de a ne respecta cuvantul dat in campania electorala de catre un guvern responsabil. Am promis ca facem. Dovada este astazi, am promis ca muncim, pentru ca dumneavoastra dovada o vedeti. Am promis ca dam fermierilor romani – o parte sunteti dumneavoastra aici. Multi fermieri au varsta de pensie, dar n-au lasat plugul, n-au ridicat plugul din brazda odata cu 65 de ani de varsta si astazi lucreaza pamanturile Romaniei. Facem acest lucru din respect pentru natie, pentru tara, pentru oameni, pentru fii ei, pentru dumneavoastra, parintii realizarilor de astazi. In Romania dumneavoastra (…) ati construit ceea ce exista astazi. Iata respectul zilei, dar mai ales incrancenarea pentru viitor. Aud mereu tot felul de interpretari, care mai de care mai apocaliptice. Aici este un guvern responsabil. (…) condus de o persoana care prin calm, prin bun simt, prin echilibru, prin stare de bine in fiecare zi, cu zambetul pe buze construieste prin decizii corecte la Guvern si dumneavoastra le-ati putut vedea aici”, a mai afirmat ministrul Daea.
Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *