Publicitate

Doi dintre cei trei primari ALDE din Mehedinți susțin candidatul PSD la alegerile prezidențiale !

Primarii comunelor mehedințene Vlădaia și Dumbrava, domnii Viorel Spuză și Cătălin Enache, ambii aleși în anul 2016, pe listele ALDE o susțin la alegerile prezidențiale pe doamna Viorica Dăncilă, candidatul PSD.
Decizia a fost anunțată astăzi în cadrul unei conferințe de presă, organizată la sediul PSD Mehedinți, la care a participat președintee PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, împreună cu senatorul Liviu Mazilu și cei doi primari.
“Am avut o comunicare foarte bună cu CJ Mehedinți, în speță cu domnul Aladin Georgescu. Așa cum știți, fac parte din ALDE. Până la un punct, toate lucrurile au fost bune, dar când am văzut că nu mai este în regulă, am hotărât și eu că nu mai este locul în ALDE acum, așa că o susțin și eu candidatul PSD, pe doamna Viorica Dăncilă.”, a declarat primarul comunei Vlădaia, Viorel Spuză.
“Decizia de a susține PSD, pe domnul președinte Aladin Georgescu și pe doamna premier Viorica Dăncilă vine în urma unei analize de trei ani. Încă din 2016, Guvernul PSD ne-a demonstrat că a făcut foarte multe lucruri bune pentru comunitățile locale.”, a declarat, la rândul său, Cătălin Enache, primarul comunei Dumbrava adăugând printre măsurile care l-au convins, creșterea pensiilor și investițiile la nivel local.
“Ceea ce i-a determinat pe cei doi edili să susțină candidatul PSD pentru funcția de președinte al României, în ciuda deciziei conducerii centrale a partidului din care fac parte, este tocmai Programul de Guvernare pus în practică începând cu ianuarie 2017 și mai ales măsurile puse în aplicare pentru dezvoltarea comunităților locale, măsuri de care în Mehedinți, au beneficiat toate primăriile, indiferent de culoarea politică. Acest fapt, dar și buna colaborare pe care au avut-o cu subsemnatul, în calitate de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, i-a determinat să aleagă să o susțină la alegerile pentru cea mai înaltă funcție în stat pe doamna premier Viorica Dăncilă.
Le mulțumesc domnilor primari pentru buna colaborare și salut decizia pe care au anunțat-o astăzi!
Le doresc mult succes în implementarea proiectelor pe care le au și îi asigur de toată susținerea mea!”, a transmis președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *