Publicitate

BREAKING NEWS – Orban spune clar că alocațiile copiilor NU VOR CREȘTE nici după rectificarea din AUGUST!

Ludovic Orban a confirmat că dublarea alocațiilor pentru copii NU se va face nici in august: „Și dacă am fi vrut nu am fi putut mări alocațiile!”

Propunerea PSD pentru dublarea alocatiilor pentru copii nu este deloc pe placul PNL, care nu doreste sub nicio forma sa aplice aceasta lege votata si promulgata, care trebuia sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2020.

„Și dacă am fi vrut nu am fi putut mări alocațiile pentru că Legea bugetului era deja publicată, intrată în vigoare, la momentul la care a fost promulgată legea de creștere a alocațiilor (…) A venit PSD și a dublat alocațiile în al doilea an 2019, un demers populist, care arată ce potențial periculos care există în Parlament. În nicio țară civilizată din lumea asta, în care oamenii au o educație economică, dacă vine un partid și promite dublarea pensiilor sau dublarea aloațiilor, partidul acela nu este luat în serios pentru că orice om de bun simț știe că lucrul respectiv nu este realizabil din punct de vedere economic și bugetat. Nu există nicăieri în lumea asta să dublezi de două ori într-un an alocațiile pentru copii”,

a declarat Ludovic Orban.

Conform declaratiei lui Ludovic Orban, alocațiile pentru copii nu se vor dubla așa cum s-a votat prin lege nici măcar după rectificarea de la jumătatea anului.

Guvernul Orban a gasit o alta scuza si a prorogat dublarea alocațiilor pe motiv că în buget nu au fost cuprinse sumele aferente creșterii.

Desi legea a fost votata si promulgata, premierul Ludovic Orban spune că nu este obligatoriu ca alocațiile să fie dublate din august.

 

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *