Publicitate

Mehedințiul – unul din județele cu cele mai puține sancțiuni aplicate pe perioada stării de urgență!

  • Judetele cu cele mai mari valori totale ale amenzilor aplicate pe intreaga perioada: Bihor, Dolj, Iasi, Prahova si Timis.
  • Judetele cu cele mai mici sume totale ale amenzilor aplicate: Gorj, Covasna, Arad, Hunedoara si Harghita.
  • Judetele care au aplicat cel mai mare numar de amenzi : Prahova (11.462),  Constanta (9.556), Iasi (8.720), Dolj (7.846) si Timis (7.658).
  • Judetele care au aplicat cel mai mic numar de amenzi:  Gorj, Covasna, Mehedinti, Tulcea si Harghita

Documentul emis de Expert Forum prezinta urmatoarele concluzii despre Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți:

 

„Din verificările efectuate la structura competentă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a reieșit faptul că, în perioada 15-31 martie a.c., au fost aplicate 864 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 2.139.630, potrivit ordonanțelor militare aflate în vigoare, pentru nerespectarea măsurilor de izolare și alte contravenții în context. De asemenea, în perioada 1-15 aprilie a.c., au fost aplicate alte 1.092 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 3.317.715, potrivit ordonanțelor militare aflate în vigoare, pentru nerespectarea măsurilor de izolare, pentru fapte de natura economică și alte contravenții în context. Totodată, în perioada 16-21 aprilie a.c., au fost aplicate 385 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 906.380, potrivit ordonanțelor militare aflate în vigoare, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea liberă și alte contravenții în context.”

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *