Publicitate

PSD : Guvernul PNL își bate joc de firmele mici și mijlocii din România!

După două luni, starea de urgență s-a încheiat în România! A fost o situație fără precedent în țara noastră, impusă de pandemia de coronavirus, care a afectat întreaga lume.

Însă, această măsură adoptată pentru a proteja populația și pentru a opri răspândirea virusului, a afectat economia țării, întreprinderile mici și mijlocii care nu au avut susținere din partea guvernului. Antreprenorii au fost uitați de actuala conducere și mulți dintre ei și-au pierdut afacerile, intrând în faliment, fapt ce a dus la alte sute de mii de șomeri.

Partidul Social Democrat –  ,,În România IMM-urile au fost bătaia de joc a unui guvern incapabil înțeleagă gravitatea situației!”

,,Doar 12 din cele 600.000 de întreprinderi mici și mijlocii au putut beneficia de ajutor de la Guvernul  PNL în două luni de stare de urgență!

Doar  12 IMM-uri au obținut credite garantate de stat din cele 96.000 care s-au înscris pe platforma IMM Invest, după ce aceasta s-a blocat în prima zi de funcționare!

 În timp ce alte state, inclusiv vecinii României, au alocat miliarde de euro, până la 15-30% din PIB, pentru salvarea economiei naționale și a firmelor autohtone, în România IMM-urile au fost bătaia de joc a unui guvern incapabil înțeleagă gravitatea situației.

 Mii de firme au intrat și vor intra în faliment. Adică alte sute de mii de șomeri și o scădere abruptă a nivelului de trai din România!”,

scrie pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Câte firme mici și mijlocii au fost ajutate de Guvernul PNL în starea de urgență? 12” Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Câte firme mici și mijlocii au fost ajutate de Guvernul PNL în starea de urgență? 12 Credite aprobate pe IMM Invest, din... 96.000 Solicitări pe IMM Invest din... 600.000 Total IMM- uri în România” Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *