Publicitate

Încă o parcare a fost finalizată în Drobeta Turnu Severin!

Lucrările de modernizare continuă în Municipiul Drobeta Turnu Severin! Șantierele sunt deschise, iar proiectele și investițiile sunt în plină desfășurare.

Astăzi a fost finalizată parcarea din zona Veterani, cu o capacitate de 120 de locuri disponibile pentru locuitorii din aceasta zona.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, costum şi în aer liber

,,Am finalizat lucrările de amenajare a parcării de la blocurile VT1, VT2, G1, G2, 21 și 22 din apropierea Târgului comercial Veterani, fiind trasate și marcajele pentru 120 de locuri dedicate locatarilor din zonă.

Este o investiție așteptată de multă vreme și care rezolvă o dublă problemă: cea a locurilor de parcare pentru cei care locuiesc aici, dar și descongestionarea traficului, blocat până acum de cei care veneau la târg.

Lucrările de modernizare a infrastructurii din zonă au fost finanțate din bugetul local, pentru dezvoltarea orașului utilizând nu doar resurse locale, ci și fonduri europene, guvernamentale sau de la Consiliul Județean.”,

a declarat Primarul Municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *