Publicitate

Consiliul Județean Mehedinți continuă seria achizițiilor de aparatură medicală! Două aparate Videolaringoscop au ajuns la Spitalul Județean!

Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin a primit un nou lot de aparatură medicală indispensabilă pentru tratarea pacienților diagnisticați cu virusul SARS COV-2.Este vorba despre două aparate videolaringoscop achiziționate de către Consiliul Județean Mehedinți pe fonduri europene în cadrul proiectului de reabilitare și modernizare a Ambulatoriului de Specialitate.
Aparatele vor fi folosite în secțiile de Terapie Intensivă fiind extrem de utile pentru pacienții aflați în stare gravă care vor avea nevoie de intubație mecanică.

„Este un sprijin important acordat unității medicale, iar prin aceste achiziții reușim să îmbunătățim substanțial sistemul medical din județ.
Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în bunul mers al acestor achiziții, în special colegilor din consiliu.”,

a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

De la începutul pandemiei, Consiliul Județean Mehedinți a încheiat contracte pentru un număr de 16 loturi de aparatură și echipamente medicale, o mare parte dintre ele fiind deja livrate și instalate în secțiile Spitalului Județean.

„Atenția noastră s-a concentrat pe asigurarea condițiilor necesare pentru tratarea pacienților diagnosticați cu coronavirus și pentru îmbunătățirea infrastructurii medicale din Mehedinți.”,

a adăugat președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *