Publicitate

Ionuț Sibinescu critică dur activitatea PNL!

În timpul pandemiei de coronavirus, în România economia a fost oprită pe perioada stării de urgență. Însă aceasta s-a încheiat, iar lucrurile încep să revină treptat.

În toata această situație, măsurile luate de Partidul Național Liberal și activitatea actualei guvernări au fost criticate de întreaga Românie.

Ionuț Sibinescu a postat un mesaj despre felul în care PNL încearcă să inducă românii în eroare, promovând niște date și informații care nu sunt adevărate.

,,Nu fiti rupti de realitate! Nu mai vindeti iluzii! – mesaj catre PNL
In ultima saptamana am auzit niste lucruri care m-au socat de-a dreptul!
1) ca in luna aprilie 2020 s-au incasat mai multi bani ca in luna aprilie 2019!!! – asta a spus-o Florin Citu. Cum Dumnezeu se ajunge la o asemenea statistica daca economia in Romania a fost pur si simplu oprita?
2) Romania are cea mai mare crestere din Europa in primul trimestru, peste Spania, Italia sau Franta. O alta chestie promovata de PNL. Doar ca, datele de pe hartie nu se pupa cu realitatea. Haideti sa asteptam datele pentru trimestrul 2, iar abia atunci putem vedea rezultatele guvernarii actuale.
P.S. In conditiile in care PNL se tot lauda cu cresteri economice, ca totul e bine, ca totul e perfect, atunci de ce se balbaie cand vine vorba de majorarea pensiilor din septembrie? Intreb si eu.”,

a postat Ionut Sibinescu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *