Publicitate

LUCRĂRILE DE MODERNIZARE A SPITALULUI ORĂȘENESC VÂNJU MARE VOR ÎNCEPE DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE!

Modernizarea Spitalului Orășenesc din Vânju Mare este un proiect foarte important pentru locuitorii din această zonă,  iar începând de săptămâna viitoare vor demara efectiv lucrările. Astfel, spațiile vechi ale spitalului se vor transforma într-o structură modernă și eficientă, adaptată numărului de pacienți din partea de sud a județului Mehedinți și în concordanță cu cele mai înalte standarde din domeniul medical.

,,Așa cum am spus în urmă cu câteva zile, când am și efectuat o vizită de lucru la Spitalul Orășenesc din Vânju Mare, în câteva zile vom demara efectiv lucrările.

Am mai avut o întâlnire atât cu proiectantul, cât și cu constructorul pentru a pune la punct ultimele detalii, iar din discuțiile avute, am primit asigurări că de săptămâna viitoare șantierul se va deschide oficial.  Țin la acest proiect foarte mult și vreau să mă asigur că fiecare factor implicat a înțeles importanța majoră a investiției, motiv pentru care voi monitoriza îndeaproape fiecare etapă a proiectului.

Am convingerea că lucrurile vor decurge normal, că nu vom întâmpina probleme, iar în scurt timp Spitalul Orășenesc din Vânju Mare va funcționa din nou la capacitatea de altădată.”,

a declarat Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *