Publicitate

Întâlnire de lucru privind perioada de programare 2021-2027 pentru atragerea și implementarea proiectelor cu fonduri europene!

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia a organizat astăzi, la sediul Consiliului Județean Mehedinți o întâlnire de lucru la care au participat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, dar și reprezentanții aparatelor de specialitate din cadrul celor două instituții care se ocupă cu atragerea și implementarea proiectelor cu fonduri europene.
În cadrul întâlnirii, s-a prezentat contextul național și european privind perioada de programare 2021-2027 și s-a discutat despre pregătirea portofoliului de proiecte viitoare eligibile pentru finanțare din fonduri europene și naționale.

“Dacă am reușit în anii trecuți să fim printre principalii beneficiari ai Programului Operațional Regional, cu fonduri europene atrase în valoare de peste 100 milioane euro, îmi doresc ca și în viitor să ne păstrăm locul de lideri. Cel mai mare și complex obiectiv al meu este acela de a crește numărul proiectelor cu finanțare europeană.

Continuăm și întreținem infrastructura rutieră, vom promova și susține dezvoltarea turismului, vom pune în valoare patrimoniul natural și cultural al județului, vom realiza o infrastructură de sănătate performantă și un act educațional de excepție, prin accesarea fondurilor europene.

Îi mulțumesc doamnei director general al ADR S-V Oltenia, Marilena Bogheanu, echipei dumneaei, precum și experților din cadrul Consiliului Județean Mehedinți, pentru sprijinul și implicarea în implementarea proiectelor ale căror rezultate prind contur și continua să imbunătățească imaginea județului.

Vreau să îi asigur de toată disponibilitatea mea pentru o colaborare eficientă care să poată fi cuantificată într-un număr cât mai mare de proiecte de succes și care să contribuie atât la dezvoltarea județului, cât și a regiunii.

Atât Primăria Drobeta Turnu Severin, cât și Consiliul Județean Mehedinți au realizat investiții importante pentru severineni și mehedințeni în ultimii patru ani.

Îmi doresc ca mehedințenii să fie mândri de județul lor și să primească în schimb toată implicarea noastră pentru un trai mai bun.”,

a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Publicată de Aladin Georgescu pe Miercuri, 24 iunie 2020

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *