Publicitate

Aladin Georgescu, Președintele Consiliului Județean Mehedinți : ,,UNII DOAR PROMIT, NOI AM FĂCUT DEJA! MEHEDINȚENII NU MAI VOR SĂ FIE MINȚIȚI!”

Pe final de mandat, Aladin Georgescu, Președintele Consiliului Județean Mehedinți a dorit să transmită un mesaj de mulțumire mehedințenilor pentru încrederea acordată și a realizat un scurt istoric al celor 4 ani.

Mandatul 2016-2020, a fost unul cu realizări și proiecte puse în aplicare pentru cetățeni și pentru județul Mehedinți, sub conducerea domnului Aladin Georgescu, împreună cu echipa Partidului Social Democrat la nivel central și la nivel local, dar și împreună cu domnii primari.

,,UNII DOAR PROMIT, NOI AM FĂCUT DEJA! FAPTE, NU VORBE!

MEHEDINȚENII NU MAI VOR SĂ FIE MINȚIȚI!

Au fost ani plini de neliniște, muncă, frământare, momente limită în care am căutat și am găsit cele mai bune soluții pentru a continua și a duce la bun sfârșit ceea ce am început în materie de proiecte și îmbunătățirea condițiilor de trai pentru mehedințeni!
Nu a fost ușor!
Nu am fost singur!
Împreună cu echipa Partidului Social Democrat, la nivel central și la nivel local, împreună cu domnii primari, am pus în aplicare proiecte pentru toți cetățenii județului! Am rezolvat problema drumurilor în aproape toate comunele județului, alimentări cu apă, canalizare, iluminat public, școli, spitale și multe alte necesități pe care dumneavoastră le-ați avut!
Ceea ce alții promit acum, noi am făcut deja! Am arătat că se poate și am fost receptiv la orice problemă mi-a fost sesizată din județ!

Când alții ponegreau și aruncau cu pietre în Programul Național de Dezvoltare Locală, noi l-am exploatat cât s-a putut și am adus în județ 1,3 miliarde lei care s-au concretizat în peste 300 de proiecte în comunitățile din județ, majoritatea implementate deja! Acum ei merg să se pozeze cu aceste obiective de investiții! Ei au dormit liniștiți în posturi calde și bine plătite atunci când noi munceam și căutam ca încă un proiect și încă unul… să primească acceptul pentru a fi finanțat!

Peste 100 milioane de euro au fost atrași pentru asfaltarea drumurilor județene, pentru reabilitarea și modernizarea Spitalului Județean de Urgență și a secțiilor exterioare!

Nu este un sfârșit de drum, este capătul unui mandat pe care mi l-ați încredințat mie și echipei Partidului Social Democrat!

Mai sunt multe proiecte începute și care vor continua!

În urma fondurilor atrase în județ acum încep să se vadă rezultatele! Circulăm în siguranță pe drumuri reabilitate și modernizate și am rezolvat astfel de probleme acolo unde mulți dintre dumneavoastră nu mai aveau nicio speranță!

Mandatul 2016 – 2020 la Consiliul Județean Mehedinți este dovada faptului că PUTEM! Au fost și greșeli pe care mi le-am asumat! Doar cine nu muncește, nu greșește! Am conștiința împăcată că atunci când am greșit, am făcut tot ce s-a putut pentru ca oamenii să nu aibă de suferit și după acest principiu mă ghidez în continuare!

Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și Partidul Social Democrat în toți acești ani, domnilor parlamentari, domnilor primari, domnilor consilieri!

Înainte de toate, vă mulțumesc dumneavoastră pentru încredere!”,

a  declarat Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *