Publicitate

Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin va fi reabilitat!

Ieri, Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat protocolul pentru predarea către Compania Națională de Investiții a amplasamentului în vederea demarării investiției care vizează reabilitarea/modernizarea/extinderea Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber

“Încă o investiție demarată cu sprijinul Guvernului PSD se concretizează. Vorbim despre Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin, obiectiv aprobat pentru finanțare de către Compania Națională de Investiții, prin Hotararea de Guvern nr. 663/12.09.2019. Așa cum am spus încă de la demararea discuțiilor și procedurilor pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea acestui obiectiv, Bazinul de înot este deosebit de important pentru întreg județul, nu doar pentru municipiul Drobeta Turnu Severin, unde am convingerea că se va face performanță!

În acest moment sunt în măsură să vă informez că s-a încheiat licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor, așa cum am fost informați de către Compania Națională de Investiții, iar astăzi am semnat protocolul pentru predarea amplasamentului în vederea implementării investiției.

Valoarea totală a investiţiei este de 58.165.534,29 lei, iar conceptul pe care l-am gândit este unul modern. Am speranța că lucrurile vor evolua conform graficului de finanțare a obiectivului!

Este încă o dovadă că ne-am ținut promisiunea și am făcut tot ce a ținut de noi pentru a reda mehedințenilor acest bazin!

Mulțumesc membrilor Guvernului Partidului Social Democrat care în cursul anului trecut au înțeles importanța acestui obiectiv și l-au finanțat! Mulțumesc ministrului Dezvoltării din Guvernul PSD, Daniel Suciu, secretarului de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării condus de PSD, Alin Chirilă și tuturor celor care au avut încredere în acest proiect!”,

a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Realizarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor ar urma să se finalizeze în 23 de luni.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *