Publicitate

Se lucrează simultan pe 10 șantiere de investiții în Drobeta Turnu Severin!

Municipiul Drobeta Turnu Severin este un adevărat șantier în lucru. În decursul acestui an s-au derulat numeroase proiecte de modernizare atât în Drobeta Turnu Severin, cât și în cartierele mărginașe.

,,Răspunsul meu la atacurile unora îl reprezintă faptul că Severinul este de patru ani un șantier pentru modernizare și dezvoltare urbană.

În această perioadă lucrăm simultan pe 10 șantiere de investiții, sunt prezent în toate zonele, discut cu oamenii, țin cont de părerea lor și împreună reușim să schimbăm în bine orașul.

Sunt primarul tuturor severinenilor, indiferent de afinitățile politice, pentru că înainte de interesul de partid trebuie să primeze interesele oamenilor a căror viață o influențezi și care te-au ales să-i reprezinți.

Voi continua să muncesc pentru cel mai frumos oraș de la Dunăre, cu aceeași dorință și determinare, până în ultima zi a mandatului meu.”,

a declarat Primarul Municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *