Publicitate

Ajutor de șomaj pentru tinerii absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ!

Absolvenții de liceu, dar si cei de facultate, care au terminat școala în acest an pot beneficia de sprijin specializat în vederea găsirii unui loc de muncă, dar si de ajutorul de somaj până vor gasi slujba dorită. În acest sens, trebuie să se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinti.

Absolvenţii instituţiilor de învăţământ în vârstă de minimum 16 ani pot beneficia de o indemnizaţie de şomaj pentru o perioadă de 6 luni. Acestia trebuie sa se intregistreze la Agenţia de Ocupare a Forţelor de Muncă din raza căreia îşi au domiciliul, în maximum 60 de zile calendaristice de la data absolvirii, ca persoană în căutarea unui loc de muncă.

În această perioadă , absolventul beneficiază de servicii gratuite în vederea angajării  : informare şi consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională.

Absolvenţii de liceu, indiferent dacă au promovat sau nu examenul de Bacalaureat, sunt așteptați să se înregistreze in cadrul Agentiei Judetene penru Ocuparea Fortei de Munca  Mehedinti.

Cei care doresc sa beneficieze de indemnizatia de somaj mai pot depunde documentele pana pe data de 28 iulie!

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *