Publicitate

Temperaturi ridicate în Drobeta Turnu Severin!

 Vara este dorita de cei mai multi dintre noi, însă temperaturile ridicate din ultima perioadă sunt greu de suportat! Severineii  găsesc cele mai bune metode pentru a se proteja. Consumul frecvent de lichide este foarte important pentru hidratare.

Severinul a resimtit temperaturi ridicate in aceasta perioadă.

Însă, zilele de foc nu i-au determinat pe severineni sa stea doar in casa, strandurile fiind pline, dar mai ales parcurile. Acestia gasesc cele mai potrivite masuri pentru a se proteja de caniculă.

Impactul stresului termic asupra organismului depinde de mai mulţi factori: masă corporală, cei slabi rezistă mai bine; antrenamentul termic, specific sportivilor; mediul de lucru- una e să stai la birou, la aer condiţionat, alta e să fii într-o covrigărie. Şi, cel mai important, istoricul personal de boli cronice.​

Cei cu probleme cardiace, de circulaţie şi respiratorii, dar şi diabeticii nu au voie să stea în căldură şi nici să intre şi să iasă des din locuri cu aer condiţionat, afară în caniculă!

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *