Publicitate

Modernizare finalizată pe Bulevardul Tudor Vladimirescu!

Ieri, s-au turnat ultimii metri de asfalt la cea mai importantă investiție în infrastructura rutieră a Severinului, respectiv modernizarea Bulevardului Tudor Vladimirescu.

Au fost reabilitate 8 tronsoane, cu 8,4 km de carosabil, trotuare și spații verzi, de la Calea Timișoarei și până la ieșirea din municipiu spre Craiova.

Investiția a avut o valoare totală de 27.075.790 lei, din care 22.568.373 lei din bugetul de stat și 4.507.417 lei din bugetul local. Finanțarea a fost asigurată de Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 1).

,,Prin acest important proiect edilitar a fost modernizată cea mai importantă arteră de circulație din Drobeta Turnu Severin, care asigură fluidizarea traficului pe relația V-E.

Singura zonă de disconfort rămâne în acest moment cea generată de investiția de reabilitare la podul peste pârâul Crihala, la ieșirea pe Calea Craiovei, dar acest proiect este unul separat și voi monitoriza ritmul lucrărilor pentru a urgenta finalizarea acestora.”,

a declarat primarul Municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *