Publicitate

Premii pentru rezultatele merituoase ale elevilor din Drobeta Turnu Severin!

În cadrul ședinței de ieri a Consiliului Local, Primarul Marius Screciu împreună cu colegii consilieri, au aprobat proiecte de hotărâre pentru premierea elevilor severineni care au obținut rezultate bune și foarte bune la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat din acest an.

Astfel, cei care au obținut medii între 9.00 și 9.49 vor primi câte 300 lei, cei cu medii între 9.50-9.99 vor primi 400 lei, în timp ce elevii care au obținut media 10 vor fi recompensați cu suma de 2.000 lei fiecare.

,,Dincolo de recompensa materială este vorba de o recunoaștere în primul rând morală din partea comunității, pentru efortul depus în obținerea acestor rezultate.

Felicit cadrele didactice pentru modul în care i-au pregătit pe viitorii liceeni și studenți severineni, dar și pe părinții care i-au susținut îndeaproape.

Le mulțumesc colegilor consilieri liberali, care au venit cu un proiect în completare, pentru că indiferent de culoarea politică, astăzi a primat interesul comun al premierii performanței în educație.

Sper ca tot ceea ce facem ca administrație, prin investiții în infrastructura școlară, să se răsfrângă asupra calității actului educațional și mai ales asupra rezultatelor merituoase, cu care orașul nostru se poate mândri în fiecare an.”,

a declarat primarul Municipiului Drobeta Trunu Severin, Marius Screciu.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *