Publicitate

Facilități pentru firmele care angajează tineri absolvenți! 

Statul le asigură timp de un an de zile toate cheltuielile.  2.250 de lei  pe lună, este subvenția de care beneficiază angajatorii.

Tinerii absolvenți trebuie sa fie înregistrati la AJOFM Mehedinți ca persoană în căutarea unui loc de muncă, iar până în acest moment au mai rămas doar 50 de locuri disponibile.

Proiectele europene oferă facilităţi firmelor care angajează tineri absolvenţi, având vârsta cuprinsă între 15-25 de ani. Timp de un an de zile , angajatorii vor primi o subvenţie în valoare de 2.250 de lei pe lună pentru fiecare angajat. De asemenea, acest beneficiu implică şi anumite condiţii pentru angajatori, una dintre acestea fiind perioada nedeterminată a contractului de muncă.

Această subvenţie  reprezintă un mare avantaj pentru angajatori, statul asigurându-le, timp de un an de zile, toate cheltuiele pentru fiecare angajat.  Tinerii care s-au înregistrat la AJOFM ca persoană în căutarea unui loc de muncă sunt chiar cei care îndeplinesc condiţiile  pentru ca angajatorii să beneficieze de cei 2.250 de lei pe luna.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *