Publicitate

GRĂDINIȚA NR. 3 DIN DROBETA TURNU SEVERIN, REABILITATĂ CU FONDURI EUROPENE!

Perioada de vacanță a copiilor a fost prielnica pentru a se lucra la reabilitarea unităților de învățământ, așa cum se întâmplă în această perioadă la Grădinița cu program prelungit nr. 3 din Drobeta Turnu Severin.

,,Aici se realizează izolarea termică a clădirii pentru creșterea eficienței energetice, se înlocuiește tâmplăria exterioară, se schimbă instalația electrică și se dotează cu corpuri de iluminat economice.

Vom monta panouri fotovoltaice pentru asigurarea iluminatului, panouri solare pentru furnizare apei calde de consum, iar la exterior vom reface trotuarele și aleile pietonale.

Am schimbat proiectul tehnic, cu acordul Agenției de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, astfel că dacă inițial încălzirea era prevăzută să fie realizată cu centrală pe peleți, acum va fi asigurată prin alimentarea cu gaz.

Și pentru acest proiect utilizăm fonduri europene, cu o valoare totală de 1.664.878 lei, prin Programul Operațional Regional, Axa 3.1.B.”,

a declarat primarul Municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Modernizarea va conduce la economisirea cu până la 50% din consumul energetic al clădirii, va reduce emisiile de gaze cu efect de seră și va reduce costurile de exploatare și întreținere suportate de municipalitate.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *