Publicitate

A ÎNCEPUT ASFALTAREA DRUMULUI JUDETEAN 671A, CRĂGUIEȘTI – ILOVĂȚ – ȘOVARNA – BALA!

In cursul zilei de ieri, Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers pe DJ 671 A unde a început asfaltarea drumului care duce în zona de nord a județului Mehedinți.

Este vorba despre modernizarea a 12 kilometri, între localitățile Crăguiești – Ilovăț – Șovarna – Bala, proiect al Consiliului Județean Mehedinți, care a ajuns într-o stare avansată, astfel încât de acum începe să se toarne primul strat de asfalt. Asfaltarea a început cu tronsonul Șovarna – Rudina, care se va finaliza pe ambele sensuri în aproximativ 4 zile, urmând ca apoi să se continue cu porțiunea Studina – Ilovăț, iar apoi tronsonul Ilovăț – Crăguiești.


“Am fost astăzi la fața locului, am văzut cum stau lucrurile și am estimat împreună cu constructorul ca cei 12 kilometri prinși în proiect să se finalizeze de asfaltat la mijlocul lunii august. Asta, sigur, dacă și vremea permite asfaltarea.

Mă bucur că putem veni cu vești bune pentru mehedințeni! Noi venim cu faptele, cu drumuri modernizate, cu beneficii pentru locuitorii județului, în timp ce alții caută să blameze aceste lucruri!

Oricâte gogomănii vor scormoni, nu pot minimaliza investițiile pe care le implementăm!

Mehedințenii văd faptele, nu se mai lasă duși cu vorbele! Nici amenințările pe care le proliferează PNL, prin organele de control pe care le au la dispoziție, nu mai au nicio valoare!”,

a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Publicată de Consiliul Judetean Mehedinti pe Luni, 20 iulie 2020

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *