Publicitate

Lucrările de reabilitare a Spitalului Orășenesc Strehaia sunt în plină desfășurare!

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers ieri într-o vizită de lucru pe șantierul de la Strehaia, acolo unde lucrările de reabilitare a clădirii fostului spital, dar și a policlinicii sunt în plină desfășurare.

Pentru Spitalul din Strehaia, Ministerul Sănătății condus de PSD a aprobat deja, funcționarea unei unități de spitalizare zi cu 20 de paturi pentru specializările chirurgie, pediatrie, ginecologie și interne, iar pentru spitalizare continuă au fost arobate 45 paturi (25 paturi – boli cronice; 20 paturi – pediatrie).

“Acestea, ca și multe alte investiții județ sunt dovada bunei colaborări pe care am avut-o de-a lungul timpului cu domnii primari din județ, colaborare care s-a concretizează în investiții pentru mehedințeni.

La Strehaia lucrurile sunt cu totul speciale, în sensul că rezultatele se văd deja, cu atât mai mult cu cât primarul Ioan Giura este un om al faptelor bune pentru locuitorii orașului și cei ai comunelor arondate.

Aici, Guvernul PSD a aprobat pentru finanțare proiectul pentru reabilitarea și dotarea Spitalul Orășenesc, iar noi, de la Consiliul Județean, sprijinim reabilitarea Policlinicii. Lucrările decurg conform graficului, iar după ce vor fi finalizate, unitățile vor da șansa celor 45 000 de mehedințeni beneficiari, la un sistem de sănătate eficient și performant.

Tratarea pacienților în condiții optime a fost și obiectivul meu când am decis să sprijinim reabilitarea Policlinicii din Strehaia și mă bucur să văd că lucrurile se îndreaptă în direcția aceasta!”,

a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Totodată, Spitalul din Strehaia va avea laborator de analize medicale, laborator de radiologie și imagistică medicală, unitate de sterilizare și o subunitate de primiri urgențe dotată cu aparatură la cele mai înalte standarde.

Publicată de Consiliul Judetean Mehedinti pe Marţi, 21 iulie 2020

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *