Publicitate

Ședință extraordinară la Consiliul Județean Mehedinți! Angajații DGASPC își vor primi salariile!

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a convocat astăzi o ședință extraordinară de Consiliu Județean pentru a adopta de urgență o rectificare bugetară, astfel încât angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți să își poată primi salariile.

Este vorba deapre circa 800 de persoane care nu și-au primit drepturile salariale aferente lunii iunie și asta deoarece Guvernul PNL, când a inițiat ordonanța de rectificare bugetară în luna aprilie, nu a ținut cont de nevoile sistemului de protecție socială, iar în varianta inițială a legii, DGASPC nu a primit nici un leu!
De aici și blocajul financiar care s-a accentuat în ultima perioadă.

PSD însă a depus în camera deputaților un amendament la ordonanța de rectificare bugetară pentru a fi cuprinse și sumele de bani necesare funcționării Direcției Generale de Asistență Socială. Amendamentul a fost adoptat, iar oamenii își vor încasa în sfârșit banii, cel mai probabil săptămâna viitoare!

Din păcate asistăm la niște greșeli majore pe care executivul PNL s-a obișnuit să le facă. Au demonstrat încă o dată că nu le pasă de soarta românilor și îi sancționează ori de câte ori au ocazia. Nu au înțeles nici acum că ei sunt direct responsabili în fața persoanele din sistemul de protecție socială care au nevoie de atenție maximă, mai ales în actualul context epidemiologic.”,

a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Distribuie dacă ți-a plăcut!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on LinkedIn0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *